Despre noi

Horn Inspect

Noi, cei de la HORN INSPECT, venim in sprijinul clientilor nostrii in toate problemele legate de cosurile de evacuare a gazelor si a fumului.

Echipa noastra formata din profesionisti va ajuta in inspectia cosurilor de fum, a tubulaturilor de hote atat profesionale cat si casnice, precum si la curatarea acestora. Avem o experienta vasta in domeniul practicat de noi, fapt demonstrat de lista clientilor nostrii, care se extinde permanent.

Compania noastra tinteste in a ajuta clientii in mentinearea unui mediu curat lipsit de prezenta bateriilor si microbilor factori ce pot afecta sanatatea.

Oferim profesionalism, calitate si promptitudine prin personal calificat, utilaje specifice si substante de minima toxicitate.

Calitate si profesionalism

De ce sa alegem un serviciu de curatare?

La curatarea hotei sau a cosului de fum este necesara o atentie sporita pentru a nu se afecta instalatia de ventilatie. Mai mult este necesara o curatare completa a sistemului pentru a da randament si pentru a scapa de bacteriile si microbii depusi.

Personal calificat

Curatere rapida fara a cauza probleme instalatiei de ventilatie.

Echipamente

Realizam curatarea doar cu echipamente si solutii de calitate.

Curatare eficienta

Executarea curatarii complete a sistemului de ventilatie sau a hornului.

Horn Inspect

SIGURANTA

Necuratarea acestora poate duce in cel mai bun caz la disfunctionalitea extractiei de fum dar poate duce pana la INCENDII in cazul celei mai mici scantei aparute pe langa hote.

LEGISLATIE

Hotararea de govern 537/06 Iunie 2007: Constituie contraventie la normele de prevenire si stingere a incendiilor si se sanctioneaza contraventional cu amenda Folosirea Sobelor si a altor mijloace cu defectiuni, improvizatii sau in conditii care nu asigura protectia la foc, potrivit reglementarilor tehnice fata de materialele si subantele combustibile din spatiu in care sunt utilizate.

Solicita o oferta de pret