Curatare hote Constanta

HORN INSPECT

De ce ai nevoie de serviciul de curatare hote Constanta? Pentru ca orice hota profesionala ( HoReCa ) trebuie sa fie curatata periodic pentru o extractie corecta si un tiraj corect al fumului din aparatura de gatit. Necuratarea hotelor poate duce in cel mai bun caz la disfunctionalitea extractiei de fum dar poate duce pana la incendii in cazul celei mai mici scantei aparute pe langa hote.

Pe langa hota propriu-zisa, trebuie sa avem in vedere si curatarea tubulaturii adiacente hotelor.

Curatare completa
Solutii de calitate
Echipamente
Eliminarea riscului de incendiu
Eliminarea microbilor
Elimanarea mirosurilor
Simptomele unei hote murdare

Atunci cand hota este mult prea incarcata de tot felul de grasimi sau alte substante, se pot observa semne clare ca necesita o curatare. Daca hota ta prezinta unul din simptomele de mai jos poti apela cu incredere la noi pentru o verificare si o curatare amanuntita.

Fum persistent

Fumul nu mai este tras din incapere pe hota, producand disconfort.

Miros neplacut

Datorita grasimii acumulate, hota poate emana mirosuri neplacute.

Zgomot

Hota necuratata prezinta un motor zgomotos cu randament scazut.

Comenzi nefunctionale

Depunerile foarte mari duc la nefunctionarea butoanelor.

Curatare hote Restaurante

Prin serviciul de curatare hote restaurante, nu iti oferim o curatare a hotei superficiala. Echipa HORN INSPECT executa curatarea hotei amanuntit incepand de la partea exterioara pana la curatarea intregii tubulaturi adiacenta acesteia.

Inspectia hotei

In aceasta etapa se inspecteaza echipamentul pentru alegerea solutiilor si a echipamentelor ce vor fi folosite in efectuarea curatenii. Clientul va fi informat despre gradul de infundare a echipamentului si ce metoda vom folosi pentru curatare.

Curatarea exterioara a hotei

Pentru curatarea exterioara a hotelor folosim solutii ce nu vor dauna echipamentului. Vom indeparta toata grasimea depusa. Aspectul estetic va fi recapatat.

Curatarea interioara a hotei

Curatarea interioara a hotelor se realizeaza cu echipamente speciale ce vor indeparta in totalitate depunerile din locurile greu accesibile. Vom curata filtrele dar si intreaga tubulatura a hotei.

HORN INSPECT

Curatare hote Constanta

Cat de des se curata hota si filtrele?

In urma experientei noastre acumulate in anii de lucru consideram ca hota trebuie neaparat curatata de cate ori se observa ca incep sa se depuna grasimi pe metal, dar procedeul ar trebui realizat mult mai des decat o data pe luna. La sfarsit de saptamana se poate trece usor peste suprafata hotei cu o carpa imbibata intr-o solutie speciala, iar acest lucru va preveni o depunere masiva de substante care ar fi mai greu de indepartat, mai tarziu. Pentru cei care nu au timp sa faca aceasta operațiune, le putem oferi servicii de curatare hote atat casnice cat si profesionale cu personal calificat in a executa aceasta operatiune in siguranta, rapid si usor.

Curatare tubulatura hota

De ce avem nevoie de serviciul de curatare tubulatura hota restaurant? Vaporii de grasimi condenseaza in sistem, cand atinge punctul de roua, in zonele mai reci, transformandu-se in lichid. Acest lichid se va scurge prin tubulatura, in hota, in filtre si in final in preparate. De cele mai multe ori grasimea se depune pe tubulatura, strat peste strat, intarindu-se in timp. O parte din grasimi merg catre ventilator provocand griparea acestuia sau reducea turatie si a debitului. Necuratand sistemul format din hota, tubulatura si ventilator apar riscuri precum:
Autoaprinderea grasimilor
Scurgerea grasimilor in preparate
Griparea ventilatorului

HORN INSPECT iti va curata tot sistemul deoarece grasimile migreaza si pot provoca pagume majore.

Solicita o oferta de pret