Curatare cosuri de fum Constanta

HORN INSPECT

Orice cos de fum trebuie fie curatat periodic pentru un tiraj corect al fumului din sobe sau a altor mijoace de incalzire. Necuratarea acestora poate duce pana la provocarea incendiilor.

Echipa HORN INSPECT va ofera servicii profesionale de curatare cosuri de fum Constanta.

Cele mai frecvente probleme ce pot aparea datorita necuratarii la timp a cosurilor de fum sau a curatarii necorecte pot fi:

Lipsa tirajului
Autoaprinderea
Intoxicatii
Incendierea imobilului

Curatare cosuri de fum Constanta

Verificarea cosului de fum

Cand discutam despre verificarea cosului de fum ne referim atat la partea exterioara cat si la cea interioara. La inspectia tehnica pe partea exterioara se examineaza fisurile, lipsa caramizilor si rezistenta. La partea interioara prin intermediul golului de vizitare se va realiza atat verificarea cat si curatarea. Curatarea se face de catre profesionisti cu scule special concepute in acest sens. Recomandarea noastra este de a apela la serviciul nostru de curatenie inainte de intrarea in sezonul rece. Astfel veti beneficia de un serviciu mult mai prompt, iar daca in momentul constatarii se vor sesiza anumite deteriorari acestea vor putea fi remediate inainte de venirea sezonului rece.

Reducerea riscului la incendiu

Reducerea riscului de intoxicare

Crestere a eficentei sursei de caldura

Reducerea consumului de ardere

Servicii curatare cos fum

Cosul de fum are rolul de a evacua in conditii de siguranta gazele rezultate din ardere. De aceea, curatarea acestuia este o conditie obligatorie conform legislatiei in vigoare. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, lasati in grija specialistilor HORN INSPECT efectuarea curatarii si verificarii cosului de fum, avand astfel garantia unor servicii realizate la standarde inalte de calitate.

Venim in intampinarea nevoilor afacerii tale sau a locuintei personale cu servicii profesionale de curatare cosuri de fum ce includ operatiuni ca:

Verificarea tirajului
Verificarea distantei fata de elementele combustibile
Verificarea starii cosului de fum si a canalului de racordare
Scoaterea funiginii si a reziduurilor

Etapele de curatare a cosului de fum

Inspectie in interiorul cosului de fum si inspectie pe exterior, pe tot traseul cosului pentru a depista fisuri, distante fata de elementele combustibile, regimul inaltimilor, si alte aspecte.

Dupa etapa de inspectie se va realiza planul de lucru. Clientul va fi informat de costul operatiunii si ce presupune aceasta.

In aceasta etapa pregatim echipamentele si solutiile necesare operatiunii de curatare, realizam protectia muncii, realizam izolarea zonei de lucru, facem inspectia video in interiorul cosului si a canalului de fum.

Curatarea propriu-zisa respectand procedurile impuse pentru aceasta activitate si utilizand scule profesionale.

La sfarsitul curatarii se va face o inspectie video finala, in interiorul sistemului, pentru a demonstra beneficiarului calitatea lucrarilor. Se vor remonta tot ceea ce a fost demontat, apoi se va face curatenie in zona de lucru.

Se va preda beneficiarului lucrarea, informandu-l de eventualele probleme si se vor face recomandari pentru remedierea lor.

Inspectia cosului de fum

01

Curatarea cosului de fum

02

Predarea lucrarii

03

HORN INSPECT

Nu amana curatarea!

Pentru a evita riscurile de incendii, de intoxicare cu monoxid de carbon, intoxicare cu fum si pentru a evita o functionare necorespunzatoare a focarelor, curatati cosul de fum la timp, inainte de inceperea sezonului rece.

Toate cosurile de fum trebuie curatate, fie ca vorbim despre o soba pe lemn, o centrala termica, o centrala pe peleti sau un cuptor de coacere. Cei care detin un imobil echipat cu cosuri de fum, avand incalzire cu lemne sau pe gaze, cu centrala fara tiraj fortat, au datoria de a apela la o firma atestata in domeniul. Serviciul de curatare a cosurilor de fum este obligatoriu prin lege.

Oferim servicii realizate cu respect deosebit pentru clientii nostrii si casele lor. Noi oferim o curatare fara deranj, avand grija de tot ce se gaseste in casa ta.

Solicita o oferta de pret